You are here

Övernatta gärna på RomeleCamp!

Här kan ni övernatta i direkt anslutning till våra dammar. Du skulle nästan kunna lägga ett kast från terassen direkt i dammen. Vi har totalt 3 stugor med 16 bäddar totalt. Dom två stugor som inte har egen dusch, toalett och kök har tillgång till dessa i service byggnader. Ni väljer själva om ni vill ta med egna sängkläder och om ni vill städa efter er, annars hjälper vi er gärna med detta. Förutom köken finns flera grillplatser på campen. Önskas andra alternativ har vi olika cateringfirmor vi sammarbetar med. Dessutom kan vi ordna med transport till Häckeberga Slott där ni kan åtnjuta en exklusiv middag.

Puben (vi kallar den så!)

Detta är vår största stuga här finns 2 lägenheter med vardera ett kök. En skiljedörr går att låsa så att stugan går att använda som en stor lägenhet eller var för sig. Här finns också dusch & wc. Som bilderna ovan visar så ligger Puben i ett unikt läge med utsikt över Djupan. Framför stugan finns själva puben (se nedan). Här kan ni värma er, käka en go middag eller sitta och ljuga fiske natten lång.

Puben är utrustad med 2 st trinett kök med 2 plattor vardera och varsitt litet kylskåp. Stort kylskåp och ugn finns i service byggnad en liten bit bort. Porslin, bestick glas och allt som behövs finns i stugan. Sovrummen är utrustade med 2 st våningssängar vardera.

Kräftan & Gäddan

Detta är våra mindre stugor, dom är utrustade med 2 st våningssängar vardera. Gäddan hittar ni på vår terass, med en fantastisk utsikt över hela campen och vidare västerut över Skåne. På kvällarna gnistrar lamporna från Sturup. Kräftan ligger längre ner på campen med ett väldigt enskilt läge. Här kan man sitta på den lilla terassen och se fisken hoppa i Bågen. Båda dessa stugor nyttjar dusch, wc och kök i service byggnader uppe vid terassen på campen.


För priser se vår prislista

>>>

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer